ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΚΙΟΚΑΣ
Ασφαλιστικός Πράκτορας Εθνικής Ασφαλιστικής Ζωγράφου Αττικής


Ο ασφαλιστικός πράκτορας “ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΚΙΟΚΑΣ” όντας ασφαλιστικός πράκτορας της Εθνικής Ασφαλιστικής και διαθέτοντας 30 χρόνια εμπειρία στο χώρο των ασφαλειών, παρέχει εξειδικευμένες λύσεις ασφάλισης τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επαγγελματίες στην Αττική και σε όλη την Ελλάδα.

Χάρη στην μακροχρόνια πορεία του στο χώρο των ασφαλειών, έχει αποκτήσει εμπειρία και τεχνογνωσία που του επιτρέπουν να κατανοεί τις ανάγκες και τις προσδοκίες σας και να μπορεί να καλύψει με τα ιδανικά προγράμματα ασφάλισης όλο το φάσμα των ασφαλειών.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
  Κάθε ένας από εσάς είναι μοναδικός, όπως και οι ανάγκες σας!


Ανεξαρτήτως από το αν χρειάζεστε ασφάλιση για το σπίτι, το αυτοκίνητο, την υγεία, την επιχείρησή σας ή οποιοδήποτε άλλο ακίνητο ή περιουσιακό στοιχείο, ο ασφαλιστικός πράκτορας είναι εδώ για να σας βοηθήσει να επιλέξετε το καλύτερο προϊόν ασφάλισης που θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες σας.

Είναι πάντα στην διάθεσή σας και έτοιμος να εξετάσει με προσοχή τις ανάγκες σας, να ακούσει τις επιθυμίες σας και να σας βοηθήσει να επιλέξετε τα ιδανικά πακέτα ασφάλισης, τα οποία θα είναι κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σας.
 
     
 
 
 
 
 
 
     
 
ΣΤΟΧΟΣ

του ασφαλιστικού πράκτορα είναι να παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ασφάλισης, προσφέροντας ταυτόχρονα αξιόπιστη συμβουλή και διαρκεί υποστήριξη όποτε την χρειαστείτε. 
 
     
     
 
ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ

την εμπειρία του και την εξειδίκευσή του για την προστασία του σπουδαιότερου αγαθού σας, την προστασία της δικής σας και της οικογένειά σας.
 
     
 
 
 
 
     
     
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

με τον ασφαλιστικό πράκτορας για οποιαδήποτε απορία ή για να βρείτε τα ιδανικά
προγράμματα ασφάλισης, κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σας.