ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΚΙΟΚΑΣ | Ασφαλιστικός Πράκτορας Εθνικής Ασφαλιστικής Ζωγράφου Αττικής


Οι επαγγελματίες αντιμετωπίζουν μοναδικές προκλήσεις και κινδύνους στον επαγγελματικό τους βίο. Από την προστασία της επιχείρησής τους μέχρι την ασφάλεια των εργαζομένων τους, οι ασφάλειες για επαγγελματίες παρέχουν την αναγκαία προστασία και ασφάλεια για την επιτυχία κάθε επιχείρησης.

Κατανοώντας τις ανάγκες των επαγγελματιών, ο ασφαλιστικός πράκτορας “ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΚΙΟΚΑΣ”, μπορεί να σας προτείνει προσαρμοσμένες λύσεις ασφάλισης που ταιριάζουν στην κάθε επιχείρηση.
 
     
   
 
 
 
 
 
     
     
     
  Επιλέγοντας τα ασφαλιστικά προγράμματα για επαγγελματίες 
που σας προτείνει ο ασφαλιστικός πράκτορας, μπορείτε να έχετε την ασφάλεια και την ειρήνη του νου ότι η επιχείρησή σας είναι προστατευμένη από ανεπίσημους κινδύνους και αναπάντεχα γεγονότα που μπορεί να επηρεάσουν τη λειτουργία της.
 
     
     
 
 
 
 
 
     
  Ασφάλειες Επιχειρήσεων
Οι ασφάλειες επιχειρήσεων που σας προτείνει ο ασφαλιστικός πράκτορας καλύπτουν μια ευρεία γκάμα κινδύνων, από τις απώλειες λόγω πυρκαγιάς και κλοπής έως τις αστικές ατέλειες και τις διακρίσεις. Με τις ασφάλειες επιχειρήσεων, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η επιχείρησή σας θα είναι προστατευμένη και θα μπορεί να ανταπεξέλθει σε απρόβλεπτες καταστάσεις.
 
  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ  
 
     
  Ασφάλειες Περιουσίας
Η περιουσία σας αποτελεί μια σημαντική επένδυση και εμείς είμαστε εδώ για να την προστατεύσουμε. Οι ασφάλειες περιουσίας που προτείνει ο ασφαλιστικός πράκτορας καλύπτουν την επιχείρησή σας και όλο τον εξοπλισμό της. Με τις ασφάλειες περιουσίας, μπορείτε να έχετε την ασφάλεια ότι η περιουσία σας είναι καλυμμένη σε περίπτωση απώλειας, κλοπής ή ζημίας.
 
  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ  
 
     
  Ομαδικές Ασφάλειες
Οι ομαδικές ασφάλειες αποτελούν μια εξαιρετική λύση για ομάδες ανθρώπων, όπως εργαζόμενοι σε μια εταιρεία ή μέλη μιας οργάνωσης. Με τις ομαδικές ασφάλειες, οι μελλοντικοί κίνδυνοι και απρόβλεπτα γεγονότα μπορούν να αντιμετωπιστούν με συλλογική προστασία. Αυτό σας προσφέρει την ασφάλεια και την ειρήνη του νου ότι η ομάδα σας είναι προστατευμένη.
 
  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ  
 
     
  Ασφάλειες Αστικής Ευθύνης
Οι ασφάλειες αστικής ευθύνης παρέχουν προστασία σε περίπτωση που είστε νομικά υπεύθυνοι για ζημιές που προκαλείτε σε τρίτους. Αυτές οι ασφάλειες καλύπτουν μια ευρεία γκάμα περιστατικών, όπως ατυχήματα αυτοκινήτων, πτώσεις και ζημιές σε ιδιοκτησία. Με τις ασφάλειες αστικής ευθύνης, μπορείτε να έχετε την ασφάλεια ότι η οικονομική σας ευθύνη απέναντι σε τρίτους είναι καλυμμένη.
 
  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ  
 
     
  Ασφάλειες Μεταφορών
Οι ασφάλειες μεταφορών προστατεύουν την επιχείρηση από πιθανούς κινδύνους και απώλειες που μπορεί να προκύψουν κατά την διάρκεια των μεταφορών. Αυτοί οι κίνδυνοι μπορεί να περιλαμβάνουν ατυχήματα οδικής κυκλοφορίας, κλοπές, ζημιές στο φορτίο ή ακόμη και καταστροφές λόγω φυσικών καταστροφών. 
 
  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ  
 
     
  Ασφάλειες Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού
Οι ασφάλειες ηλεκτρονικού εξοπλισμού καλύπτουν ζημιές, κλοπές ή ακόμη και απώλειες αυτών των συσκευών. Με τις ασφάλειες ηλεκτρονικού εξοπλισμού, μπορείτε να απολαμβάνετε τη χρήση των συσκευών σας με ασφάλεια, γνωρίζοντας ότι η επισκευή ή η αντικατάστασή τους θα είναι καλυμμένη.
 
  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ  
 
 
 
 
 
 
Φιλοσοφία του ασφαλιστικού πράκτορας είναι να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη
κάλυψη και την υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών.
 
 
 
     
     
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

με τον ασφαλιστικό πράκτορας για οποιαδήποτε απορία ή για να βρείτε τα ιδανικά
προγράμματα ασφάλισης, κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σας.